Interiørstiler

Sammen med kundene våre så finner vi ut av hva slags interiørstil som passer deres bolig/smak best. Her er noen av interiørstilene vi jobber med:

Skandinavisk interiørstil

skandinavisk interiørstil koselig grå sofa

Den skandinaviske/nordiske interiørstilen kjennetegnes som lys, lett, og rolig. Møblene har rene linjer og er enkle, men samtidig funksjonelle og holdbare. Materialvalget fremstår som naturlig med tydelig preg av lyse treverk.

Skandinavisk design kan virke minimalistisk i den grad det ikke er voluminøse ting med prangende fasonger og ekstra dekor. Med sitt nette, luftige og lyse uttrykk kan skandinavisk stil få din bolig til å se større ut.

Klassisk moderne interiørstil

Klassisk moderne stil er en tidløs og klassisk interiørstil med hint av moderne, men enkle detaljer. Gjennomgående materialer er kraftig treverk, naturtekstiler som lin, ull og bomull, men også tidsriktige tekstiler som velour og bouclé.
Komfortable og eksklusive møbler kombineres med større interiørobjekter som bilder, speil, lamper, vaser og andre kunstgjenstander.
Klassisk moderne stil bærer preg av en hårfin balanse mellom glamour og det helt enkle, noe som skaper en innbydende og avslappet atmosfære.
Det er mange som sverger til denne tidløse interiørstilen i boligene sine, og stadig flere erstatter den tradisjonelle hyttestilen med klassisk moderne stil.

Hytte interiørstil

Den tradisjonelle Norske hyttestilen preges av massivt treverk, gjerne i furu, og omfattende
nasjonalromantiske utskjæringer. Det brukes naturtekstiler som ull, bomull og i mange tilfeller fåreskinn.

Møblene bærer preg av solid håndverk og er av høy kvalitet. Stadig flere erstatter den tradisjonelle hyttestilen med en mer moderne hyttestil som kan minne om en klassisk moderne interiørstil. Det er fortsatt fokus på bruk av kraftig treverk og naturmaterialer, men møblene er enklere da nasjonalromantiske mønster og utskjæringer uteblir.

    Ta kontakt for en uforpliktende samtale!